Hemska dag!

Uuuusch vad jag är less på den här skiten nu!!!!!
Fick jätte ont av att gå på stan igår, och började må jätte illa.... for sen till Prinsen å mös på.. men värken å illamåendet höll i sig... till slut lyckades jag somna iaf!

vaknade 6 imorse av att jag är påväg å  kräkas! Har sån sjuk värk att jag knappt kan röra mig, och så fort jag rör mig ville jag verkligen kräkas.... trodde jag åkt på magsjuka först....men kräktes aldrig så... det är förmodligen bara värken.
Låg och hyperventilrade till kl var 8, sen var det bara att tvinga mig själv upp.... hade tid hos sjukgymnasten, och den ville jag verkligen inte gå miste om. Så jag tog mig iaf dit... fick min behandling sen snabbade jag mig hem, drog fram en hink och har legat pall sedan dess.... och illamåendet har fortfarande inte gått över... inte värken heller :(
Varför kan innte läkarn bara skriva ut nå jävla Piller??? Jag kan inte leva med det här... det går inte.....Men jag förstår ju hans resonemang i det hela också... men alltså.... näää....Blev iaf hemma från jobbet idag också.... kanske inte så konstigt iofs...
Gruvar mig bara för hemfärden imorgon... jag hoppas för allt ivärlden att jag får må bra över jul.....Och att jag inte börjar må så här dåligt på bussen!!

Har iaf hittat nå gamla värktabletter som nå läkare skrivit ut förrut.... ska se om dom funkar....
tog en av dom för ca en timma sen... och den har då INTE hjälpt.... så jag får väl vänta lite till å se......

Det måste gå över, iaf lite.... så jag kan orka ta mig till stan å byta Pappas julklapp.....
Åh....gnäll, gnäll, gnäll.... jag vet.... men jag måste få gnälla......
Det gör faktiskt riktigt, riktigt ont!!!! :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0