Right on!

Åhh vad det är skönt att vara ledig, jag njuter av varje sekund, så mycket att det nästab gör ont! :)

I fredags åkte jag och Eline till skellefteå och hälsade på våran beloved Lillith, bussresan dit var trevlig, vi surra på som sjutton och hade de gött,
Sen kom vi till  lilliths hotell där vi börja göra oss i ordning å drack vidare på viine..
sen när lillith äntligen blev ledig gick vi ut och åt, och sen satte vi oss nere vid älven och drack å surra  å skratta vidare.
Sen blev de utgång, grymt kul! :)
ha ha men det hela spårade ur när vi kom till hotelrummet igen, 3 fulla, över energiska tjejer med värmeslag... kan det bli bättre? hahaha
Så sjukt kul... synd att jag glömde dra fram kameran på hela kvällen... eller var det kanske lika bra? ;)

Nåja, lördagen fortsatt färd hem mot gräsmyr... fick äta efterlängtad grillad mat... och söndagen stekte vi vid havet och blev härligt röd/brun brända.. beroende på hur man ser det :)

Måndagen skulle jag och pappa ta en tur me motorcykeln till älgfarmen så att jag skulle få klappa å pussa på älvkalvarna, men med besvikna miner insåg vi när vi kom dit att dom har öppet ALLA dagar förrutom måndagar!!
Vad är oddsen? ha ha nåja, nöjda över en härlig tripp fortsatte vi färden iaf och pappa bjöd mig på Go glass... sen skjutsade han mig till stan där go brudarna väntade :)
Så det blev en del shopping, lunch i stadsparken, middag på balders och sen en massa öl på båten :)
Där tittade även Tomas och Markus förbi för en öl och för att surra lite. ( Tomas är våran gamla klasskompis) Så det blev en del old memories talk :)
Och sen i samma veva som dom for kom Johan och Martin förbi...sen vi gick vidare till rex efterosm båten stängde, och sen blev de goa nattmackor på Subway.... såklart! :)

Idag har jag å Fille grillat oss själva på tomten hör i gräsmyr... och nu sitter jag själv här i huset.
Mamma & Pappa har farit ut åp en tripp och kommer hem imorrn kväll, så jag är hundvakt.
Första gången all my myself in this house...huh.. scary? Nja... hoppas inte det... har ju 2 hundar & en katt... massa kanaler + att jag bunkrat upp med en kartong piggelin, ostkrokar och Karra... hahaha... så det går nog ingen nöd på mig ;)

Imorgon verkar det vara sista dagen me super väder... så jag känner lite små panik... hade så himla gärna åkt ut till havet,,, men ingen verkar speciellt pepp.. eller så är dom upptagna. Får försöka muta lillebror å jenny på nåt sätt..

" Ta mig till havet och gööööör mig...nöjd?" egen version.,,

Nä om 3 min börjar filmen jag ska se... och sen blir de prompa me hundarna

Kommentarer
Postat av: Cilla

När kommer du hem????

Saknar ju dig!!!

Det där skit-gräsmyr... tänk dig en kväll med din vän... :P

2008-07-29 @ 21:24:46
URL: http://cirkuscil.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0